Žute stranice

Žute stranice predstavljaju informativni adresar web stranica izrađenih uz pomoć Hoola servisa putem kojih možete ukratko predstaviti svoju tvrtku, obrt ili djelatnost odnosno ukratko opisati svoje proizvode i/ili usluge.

Svi korisnici koji upišu podatke na svojim web stranicama pod Postavke/Detalji/Žute stranice i odobre objavu, naći će se na ovoj referentnoj listi:

Amiga Party

Na dan 10.07.1989., održan je prvi copy-party na ovim područjima. Iako je bilo svega i svačega na vašu i našu srecu, fokus je bio upravo na zadjem kriku tehnike - Commodore AMIGA-i.
www.amigaparty.com

Autoservisna oprema

Prodaja, montaža i odražavanje autoservisne opreme
movaservis.hoola.hr

Boćarski klub "ISTRAPOREČ"

Danas je naš boćarski klub član Prve Hrvatske boćarske lige, te pridruženi član Zajednice boćarskih klubova grada Poreča, Istarskog boćarskog saveza i Hrvatskog boćarskog saveza.
www.bkistraporec.hr

DANIJEL d.o.o.

Tvrtka DANIJEL d.o.o. je generalni uvoznik za Hrvatsku traktora EUROWOLF. Također se bavi prodajom i servisiranjem traktora Imt, Rakovica, Zetor, Europard, Tafe (licenca Massey Ferguson) i hrvatskog traktora Tuber. Uz prodaju traktora naša tvrtka je i generalni uvoznik za Hrvatsku prikolica EUROWAGON, prikolica koje imaju najpovoljniju cijenu na tržištu.
www.traktori.hoola.hr

ENERGIJA I KOMUNIKACIJE

Električno podno grijanje unutarnjih i vanjskih prostora i površina - asfalta, grijanje žljebova i zaštita cjevovoda. Flourescentna rasvjeti - zamjena T8 cijevi s učinkovitijim T5 cijevima. Izvođenje svih vrsta elektroinstalacija jake i slabe struje,
www.enekom-servis.hr

Informativni web portal Novog Zagreba

Informativni web portal Novog Zagreba, povijest kvartova, informacije u kulturno-obrazovnim i javnim ustanovama, gospodarstvo, Internet tehnologije, kolumne, politika, crna kronika, promet, urbanizam, gastro, sport, kultura
www.novi-zagreb.info

Koturljkaški savez RH

Koturaljkanje ili rolanje jedan je od najpopularnijih sportova današnjice. Na našim stranicama možete saznati više o ovom sportu, kao i o samom savezu.
www.rolanje.hr

Modni dizajner Tihomir Krznarić

Tihomir Krznarić u svoje kolekcije unosi mladalačku vedrinu, nadasve puno boja za osobe vedrog i smjelog duha. Uvijek koristi prirodne materijale kao što su pamuk i viskoza, a sve modele izrađuje ručno (kukičanje, pletenje i ručno bojanje tkanina ili pletiva).
www.tihomirkrznaric.com.hr

Retromanija

Skupina entuzijasta koji godinama skupljaju stara računala.
www.retromanija.com

Savez društava Naša djeca Hrvatske

Savez društava Naša djeca Hrvatske je dragovoljna nevladina neprofitna humanitarna i edukativna udruga građana za opću korist i dobrobit djece.
www.savez-dnd.hr

ZGMesh

Idejni začetnici wireless mreže u hrvata, imaju novi projekt - bolji i jednostavniji način za bežično spajanje. Inicijalno pokrivamo grad Zagreb, ali nije isključena niti suradnja s drugim gradovima. Za backbone infrastrukturu koristimo jednu od najraširenijih mreža u Zagreb - ZGWireless
www.zgmesh.net

Šahovska škola Dugave

Šahovska škola Dugave, šahovska sekcija u I.Osnovnoj školi Dugave, šah za djecu od 1-8 razreda osnovne škole, turniri i natjecanja, muška i ženska ekipna prvenstva Novog Zagreba
www.sah-dugave.org

(c) 2004-2012. Interactive1 d.o.o. Sva prava pridržana.