19.05.2008 11:14
Hoola servis kao sponzor17.05.2008. u skate parku u Zagrebu, na Jarunu, održano je 2. prvenstvo Hrvatske u halfpipe-u. U iznimo atraktivnoj disciplini, ali i vrlo zahtjevnoj, nastupili su trenutno najbolji aggressive roleri.

Ovogodišnje prvenstvo bilo je još atraktivnije i dinamičnije nego lanjsko i cilj je da svi treniraju više i da uvježbaju sve teže trikove. Kiša je malo odgodila početak natjecanja, ali sve je dalje išlo po planu. Po rezultatima je vidljivo da suci: Neven Ćuk, Sven Buršić i Kristijan Golemović, nisu imali pre težak posao, ali su ga odlično odradili. Natjecanje se odvijalo u tri vožnje. U drugoj vožnji natjecatelji su startali obrnutim redom od plasmana u prvoj vožnji, a u svakoj su imali 60 sec na raspolaganju. Finalna vožnja u kojoj su također svi nastupili, održala su formi zvanoj 'season' - svi natjecatelji iz iste kategorije imali su 8 minuta na raspolaganju da pokažu svoje trikove i nije bilo ograničenja koliko dugo mogu voziti ili koliko će puta uzeti time-out.

Stari novi prvak Hrvatske ponovno je Sanjin, dok je Bobo potvrdio lanjsko 2. mjesto. Tin koji je lani pobjedio u kategoriji U 20, sada je 3. ali u seniorskoj konkurenciji. Grga je možda i najviše napredovao od lani i ove godine pobjedio u kategoriji U 20. Svi u juniorskoj konkurenciji prvi put su nastupili i bili su dobri ali ipak je Petar bio najbolji. Iako su nastupile samo dvije djevojke, one su privukle i najviše pažnje gledatelja.

Svima je važno pobjediti, ali zabava je tu na prvom mjestu, atmosfera je bila super i dobra ekipa. Cijelo vrijeme natjecanja DJ MIKE C i DJ READY puštali su odličnu muziku . Proglašenje pobjednika bilo je organizirano u Beach baru. Organizator je osigurao pizze za sve natjecatelje, a Coca-Cola piće.

Pozivamo sve da marljivo treniraju do sljedećeg natjecanja, a mi ćemo ga probati napraviti još bolje i atraktivnije.

Prvaci Hrvatske po kategorijama su:

Seniori

1. Sanjin Hadžiomerspahić 95,2

2. Bogdan Kijanica 85,3

3. Tin Hadžiomerspahić 53,2

Do 20. godina

1. Ivan Grgić 48,3

2. Aleksandar Brezak 44,9

3. Mario Gvozden 38,2

Juniori

1. Petar Cvejanović 61,9

2. Luka Pokupec 32,6

3. Kristijan Petrović 24,5

Juniorke

1. Martina Hohnjec 39,8

2. Anita Diaz 28,9

Koturaljkaški savez Hrvatske, KSH

» nazad

(c) 2004-2012. Interactive1 d.o.o. Sva prava pridržana.